Home    Biljart tafels   Pool biljarts   Lexor  Poolbiljart X-treme hoogglans
Poolbiljart X-treme hoogglans

Poolbiljart X-treme hoogglans


Poolbiljart X-treme hoogglans


Verkrijgbaar in de maat 7 en 8 foot€ 1887.50

Bericht over levertijd/message delivery

Afmeting*

Kleur laken*

Plaatsen/montage*

Plaatsen op*

Toebehoren pakket*Artikelcode: lexor005

  • Productinformatie

Pooltafel X-treme Hoogglans 7ft en 8ft
Ultieme wedstrijd pooltafel! Uitgevoerd met 3-delige UFS leisteen van 25mm dik, heavy duty pocket plates met molded pockets (verzonken boutjes, dus laat niet los en beschadigd de ballen niet). Compleet met Granito Basalt wedstrijd laken in kleur naar keuze. Banden zijn van zwaar hardhout en bekleed met formica en aan de zijkant een metalen lijst, HDF kappen, zware massieve poten voorzien van luxe precisie levelers. Deze professionele pooltafel voldoet aan alle hoge eisen die aan een wedstrijd tafel gesteld kunnen worden.

7ft Speelmaat is 100x200cm en buitenmaat is 132x232cm, gewicht is 344kg.
8ft Speelmaat is 112x224cm en buitenmaat is 144x2256cm, gewicht is 388kg.

Deze kwaliteits “Lexor” pooltafel is een top product samengesteld met de beste materialen, geproduceerd met de juiste zorg en leveren wij met een laagste prijs garantie op basis van prijs/kwaliteit verhouding voor de gehele Benelux.
Deze super pooltafel heeft een 3-delige leisteen van 25,4mm dik (net als alle wedstrijd tafels) en kan daardoor overal geplaatst worden, is uitgevoerd met Topspeed volprofiel K-66 profiel stootbanden. Kleur laken naar keuze

Toebehoren pakket

Klik hier voor de toebehorenpakketten


Bij aanschaf online van een biljart kies dan bij verzendopties "Plaatsen en installeren door Van den Broek".
Het plaatsen en monteren in een straal van 40 km rond Amsterdam en Almere kost € 350,00*. Dit is op de begane grond. Als het biljart naar een verdieping moet worden gebracht zal hier een meerprijs voor berekend worden.
Buiten deze regio is het natuurlijk ook mogelijk om door ons een biljart te laten plaatsen. Wij zullen daarvoor een meerprijs doorberekenen. U krijgt altijd van ons een e-mail met daarin de exacte totaalprijs.
* Wij zijn met het plaatsen en monteren van een biljart tussen de 4 en 6 manuren bezig.