Biljartballen schoonmaakmiddelen

Bij ons heeft u keuze uit een groot assortiment aan biljartballen schoonmaakmiddelen. Wij bieden de beste kwaliteit biljartballen schoonmaakmiddelen.

Welk schoonmaakmiddel heeft u nodig om de biljartballen in topconditie te houden.

De Van den Broek ballenspray is voor dagelijks gebruik. Deze biljartballen spray ontvet de biljartballen. Hierdoor voorkomt u dat er vuil aan de biljartbal blijft kleven. U gebruikt de biljartballen spray door een beetje op een microvezeldoek te sprayen en daarmee wrijft u de biljartbal schoon en vetvrij.

De biljartbal cleaner gebruikt u alleen als op de bal dikke blauwe pitten van het biljartkrijt zitten en deze niet meer met de biljartballen spray schoon te maken is. In deze cleaner zit een schuurmiddel die het krijt er vanaf schuurt. Let op biljartballen hebben een coating. Door veel gebruikt te maken van de cleaner haalt u deze coating er vanaf.

De specialemicrovezeldoek die wij verkopen heeft een ruwer oppervlak. Hierdoor poetst deze veel beter dan de reguliere microvezeldoeken die u in de supermarkt vindt.

Niet alleen voor schoonmaakmiddelen kunt u bij ons terecht, maar ook voor alle biljart keu en keu accessoires.

  • Levering gemiddeld tussen 1 en 5 werkdagen
  • Vanaf €125,- gratis bezorging
  • Advies op maat door ervaren vakmensen

Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere

Meer dan alleen schoonmaak middelen voor ballen

Ook voor uw biljart accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een keu verlenger, gewichtschroeven of een buffer. Daarnaast kunt u uw biljartkeu laten repareren, of een biljartlaken vervangen.

Vrijblijvend meer informatie?

Als u meer informatie wilt inwinnen over een specifieke biljart keu, of een advies op maat, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of ons telefonisch bereiken op 036-5374054.