Laatste model super deal
Molinari SP-serie CRMSP18A
€959,00
€899,00
Laatste model. Super deal
Molinari SP-serie CRMSP15 1A

Molinari keuen zijn de nieuwe generatie carambole keuen.

Dit keu merk is ontstaan uit de koker van Predator keuen. Predator was de eerste die een keu wetenschappelijk benaderde. Pas naar heel lang onderzoek van de juiste materialen in een bepaalde vorm en zeer veel testen is de Predator keu ontstaan. Dit was het merk voor de poolkeuen.
Na jaren is daar een nieuw merk in ontstaan voor de carambole markt. het merk Molinari. Dit merk is niet meer weg te denken in de carambole wereld.
Momenteel is het merk Molinari bekender en beter dan al zijn concurrenten. Wie wilt er nu niet met een Molinari keu spelen.
Wat maakt de Molinari keu nou uniek in zijn soort.
Dat ten eerste het topeind of shaft. Dit topeind is opgebouwd in 10 tartpunten. Van exelent kwaliteit Maple. Dit materiaal heeft bij elkaar 2 jaar op een natuurlijk wijze gedroogd en bewerkt.
Daarnaast is natuurlijk het ondereind opgebouwd uit 4 of 30 taartpunten. Dit ligt aan welk model. Zie hieronder de verschillen van de Molinari ondereinden.

Molinari keuen maakt het verschil. Een stijf onder en topeind. De Molinari keu doet wat u wilt en wijkt niet af. Kom gerust dee keuen uitproberen in onze winkel.

P3 model keu

De P3 ™ cue is het ultieme carambole-instrument voor prestaties en gevoel. 30 Stuks in combinatie met een versterkte topeind constructie resulteren in een extreem solide keu . Je slaginvoer levert 100% output op, daarom geeft Torbjörn Blomdahl de voorkeur aan de Molinari ™ CRMBL30-serie.

P3 model heeft een kern van totaal 30 wig vormige stukjes hout.

Een harde esdoorn 10-delige binnenkern geïntegreerd in een Compacte Maple 10-delige binnenkant, afgewerkt met een 10-delige Curly Maple buitenlaag voor maximale stijfheid, perfecte feedback en geweldige speelbaarheid.

VERSTERKTE JOINT

De Uni-Loc ™ Titanium Quick-release joint is ingebed in een Phenolic-structuur voor verbeterde duurzaamheid en duurzaamheid. Hoe sterker de gezamenlijke montage, hoe rechtser uw opnamen.

TUNE-VERMOGEN

Elke P3 ™ is uitgerust met een inzetstuk aan de achterkant, waar het een goede pasvorm biedt voor de Uni-Loc ™ -gewicht bouten. Hiermee kan de cue nauwkeurig worden afgesteld met stappen van 2,84 gram.

 

C3 model keu

C4 ™ -technologie minimaliseert de onvolkomenheden van exotische houtsoorten en inlegmaterialen. De signalen die met deze technologie worden geproduceerd, zijn de meest solide inleg materialen die momenteel op de markt zijn.

4-DELIGE KERN

Vier nauwkeurig geproduceerde Hard Maple-wiggen (taartpunten) worden samengesmolten tot een kern van exotisch hout en waar mogelijk versterkt met Phenolic. De afwezigheid van de traditionele bout om zich aan te sluiten bij de onderarm en het handvat, resulteert in een stabielere en solide eenheid dan een traditionele keu.

VERSTERKTE JOINT

De Uni-Loc ™ Titanium Quick-release joint is ingebed in een Phenolic-structuur voor verbeterde duurzaamheid en duurzaamheid. Hoe sterker de gezamenlijke montage, hoe rechtser uw opnamen.

TUNE-VERMOGEN

Het inzetstuk aan de achterkant van de keu, hier versterkt met carbon, maakt het mogelijk om je keu te perfectioneren met de Uni-Loc ™ -gewichtcartridges binnen 2,84 gram.