Montfort combinatie biljart kopen - Van den Broek biljarts

Combinatiebiljart kopen

Een combinatielbiljart kopen, waar je carambolebiljart en poolbiljart op kan spelen? Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u het ruime biljart aanbod van de specialist op biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten biljarttafels, biljartballen en een ruim aantal biljartbenodigdheden. Dus als u een biljartbiljart wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze internetwinkel.

  • Advies op maat door ervaren vakmensen
  • Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere

Bekijk ons aanbod verschillende soorten combinatietafels

Zoekt u een nieuw combinatie biljart? Of wilt u misschien een gebruikt biljarttafel kopen? Voor het kopen van het door u gewenste product klikt u in het onderstaande overzicht op het juiste product. U komt dan automatisch terecht bij ons specifieke aanbod. Hier kunt u eenvoudig uw geselecteerde biljart kopen.

Montfort biljart. Uniek biljart voor zowel Pool als carambole en als combinatie systeem. Dit biljart bouw je in nog geen 5 minuten om als carambolebiljart of poolbiljart.Dit model kan ook uitgebreidt worden als eettafel. Biljart is zelf samen te stellen in kleur model en afmeting.

Heeft u vragen bel dan 036-5374054 of mail naar info@vandenbroekbiljarts.nl