Pooltafel kopen

Een pooltafel kopen? Onze pooltafels zijn geschikt voor bij u thuis, zoals met houten speelveld. Maar onze tafels zijn ook geschikt voor gebruik in cafés of kantines, speciaal voorzien van muntinworp . Met onze brede aanbod speelt iedereen zijn favoriete poolbiljartspel op deze populaire pooltafels. De meest voorkomende variant in Nederland is 8-ball. Maar natuurlijk bestaan er nog veel meer varianten, waaronder Straightpool, One Pocket en 10-ball.

Dé specialist op biljart gebied

Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u een ruim biljart aanbod en grote pooltafel collectie van dé specialist op biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten biljarttafels, biljartballen en een ruim aantal biljartbenodigdheden. Dus als u een poolbiljart wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze shop. Naast een grote collectie profiteert u ook van onze deskundigheid. U krijgt altijd advies op maat door ervaren vakmensen.

Poolbiljart en pooltafels kopen

Zoekt u een nieuwe pooltafel? Een pooltafel kopen bij van den Broek biljarts is erg eenvoudig! Om het door u uitgezochte product te kopen klikt u in het overzicht op het juiste product. U komt dan automatisch terecht bij ons specifieke aanbod. Hier kunt u eenvoudig uw geselecteerde biljart kopen. De pooltafel koopt u gemakkelijk online. Wij zorgen ervoor dat het netjes thuisbezorgd wordt. Mocht u vragen hebben, neem dan gerustcontact met ons op. Wij helpen u graag! Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere.

Onderhoud, reparatie en vervangen van biljartlakens

Voor alle reparaties, onderhoud en het vervagen van het biljartlaken bent u ook op het juiste adres. Wij leveren niet alleen poolbiljarts. Onze kwaliteit is dat wij alles op het gebied van biljart tafels uitvoeren. Met meer dan 400 biljartlakens vervangen per jaar zijn wij zeer allround. Met ons eigen team vervangen wij biljartlakens op locatie en ook onderhoud van het poolbiljart behoort daarbij. Ook wordt een biljartlaken vernieuwen wel een kleedje vervangen.