Dartpijlen

Wij verkopen diverse steeltip dartpijlen. Steeltip dartpijlen zijn voor alle Sisal, papieren e.d dartborden. De steeltip dartpijlen zijn de meest voorkomende dartpijl ter Wereld. Ook zijn er softip dartpijlen. Deze worden alleen gebruikt voor elektronische dartborden en dartborden waar je allemaal kleine gaatjes ziet. Komt u niet uit welke dartpijl voor welk dartbord is. Neem gerust even contact met ons op en wij geven u het juiste advies betreft een leuk spelletje darten.

DE DARTPIJL

Een dartpijl bestaat uit verschillende onderdelen. De barrel is het stuk waar de punt aan vastzit en die je vasthoud met gooien. De barrel is het belangrijkste gedeelte van de dartpijl. Deze kan van Braas gemaakt zijn. Maar de betere dartpijlen zijn gemaakt van Nikkel/Tungsten.  Hoe hoger de legering nikkel met Tungsten hoe beter de dartpijl. Ook met een hogere kwaliteit dartpijl kan je een dunnere dartpijl verkrijgen. Hierdoor passen er makkelijk 3 pijlen naast elkaar in de 180 ruimte. Ook het onderlinge gewicht tussen de dartpijlen zin veel beter verdeeld als je een betere dartpijl aanschaft.

De schaft is het gedeelte wat je op de barrel schroeft. Deze shafts zijn er in verschillende lengtes en materialen. De shaft is makkelijk vervangbaar zijn zijn ook samen met de flight niet de meest dure aanschaf. Ook maak je met een mooie shaft je dartpijl helemaal naar je eigen wens en stijl.

Dan hebben we nog de flight. Deze komt dan weer op de shaft. Hierdoor is je dartpijl compleet. De dart flight zijn er ook in diverse modellen en kwaliteiten. De dart flights zijn ook heel persoonlijk te kiezen. Maak echt een leuke en mooie dartpijl met de juiste dart flights.

Is nou de punt van de barrel (Dartpijl) bot of kapot. Bij ons kunt u voor een paar euro een punt late vernieuwen. Meestal kunt u ook daarop gewoon op wachten.

 

DARTPIJLEN KOPEN BIJ Van den Broek Biljarts

Wij zijn dan misschien niet helemaal alleen een dartwinkel. Het voordeel is wel dat wij in Almere gevestigd zitten. En ook hebben wij toch wel een leuk assortiment uit voorraad leverbaar. En p onze website kunt u natuurlijk ook gewoon uw dartartikelen bestellen. Darten is voor iedereen. En wij van Van den Broek Biljarts leveren alle café spelen. Dus daar hoort darten natuurlijk ook bij.