Biljarthandschoen

Hier vind u alle soorten biljarthandschoenen.

Eigenlijk zijn er 2 verschillende biljarthandschoenen. Er is een biljarthandschoen met gesloten vingers. En een biljarthandschoen zonder vingertoppen.
Heeft u nou echt last van zweethanden, gebruik dan de handschoen met dichte vingertoppen. Hierdoor voorkomt u dan er vocht op het biljartlaken komt.
Wilt u nu meer grip op het biljartlaken krijgen adviseren wij de biljarthandschoen zonder vingertoppen. Hierdoor heeft u meer gevoel op het biljartlaken.

Het voordeel van een biljarthandschoen is dat de keu makkelijk blijft glijden en niet troef door de hand loopt.

Let op bij de aanschaf van een biljarthandschoen voor welke hand u hem koopt. Dus rechtshandige mensen hebben een linker biljarthandschoen nodig.

Er zijn verschillende prijzen in biljarthandschoentjes. Dit heeft te maken met met materiaal, stiksel en de versteviging van muis van de hand.

LET OP: Gebruik van biljarthandschoen. Doordat de handschoen strak over de hand zit. En de biljarthandschoen vochtig wordt tijdens het spelen.
Worden natuurlijk ook de stiksel draden vochtig. Hierdoor is voorzichtigheid geboden met uittrekken van de handschoen. Anders breken de stiksel draden

en verkort aanzienlijk de levensduur van de biljarthandschoen