Tafeltennisbatjes

Wij leveren tafeltennisbatjes voor hobby tot professionals. Meestal is de basis van een tafeltennisbatje van hout, maar kan ook van kunststof gefabriceerd zijn. Het gedeelte waar je mee slaat het slagoppervlak noem je blade. Deze is voorzien van een rubber oppervlak. Er zijn vee verschillende rubberoppervlakken verkrijgbaar voor een tafeltennisbatje.

Verschil in materialen en kwaliteit tafeltennisbatje.

Als het tafeltennisbatje van hout is gemaakt. Ligt de kwaliteit helemaal aan het houtsoort en droging van het hout. Maar als het batje uit verschillende soorten hout is opgebouwd wordt de kwaliteit allen maar beter van het batje. Meestal is het slagoppervlak van het tafeltennisbatje van multiplex gemaakt. Daardoor kan het batje veel kracht opvangen.

Een batje van kunststof is vaak goedkoper en voor de beginnende tafeltennis speler. Ook zijn deze goed geschikt om buiten mee te tafeltennissen. Deze zijn namelijk veel beter bestand tegen weersinvloeden.

Bij de kwalitatief betere tafeltennisbat zit onder de rubber toplaag een sponsige laag. De rubber toplaag is niet altijd hetzelfde. Het kan ruwer, gladder maar ook met meer profiel zijn. Dit is de keuze van de tafeltennisspeler.

 

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected] Natuurlijk kunt u ook bij ons langs komen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 Az Almere-buiten.