Garlando Superior voetbaltafel zonder muntinworp kopen

Van den Broek Biljarts is de grootste aanbieder van voetbaltafels. Of het nou een voetbaltafel gaat of onderdelen van een voetbaltafel. Wij hebben het. Natuurlijk verkopen wij alle merken zoals Garlando, Deutscher Meister Roberto en Heemskerk. Vind u een voetbaltafel goedkoper dan bij ons op de website. Bel ons gerust voor een mooie offerte.

Een Garlando voetbaltafel kopen

Garlando is een van de grootste producenten van voetbaltafels in Europa. De Garlando voetbaltafels worden in Italië geproduceerd. Garlando is dan ook de marktleider op voetbaltafel gebied. Garlando bied veel modellen voetbaltafels. Voor zowel de professionele voetbaltafels, maar ook mini voetbaltafels speciaal voor kinderen. De meeste toernooien worden dan ook gespeeld op de Garlando voetbaltafels. Wij leveren voor iedereen een passende oplossing en voor elk budget. Wij geven u graag advies. Zonder doorverbinden krijgt u de juiste persoon direct aan de telefoon om u uitgebreid te infomeren over de juiste oplossing voor een voetbaltafel. Ook levert Garlando voetbaltafels met muntinworp en tafels die buiten gebruikt kunnen worden. Dus een compleet assortiment voetbaltafels.

Waarom een Garlando voetbaltafel

Doordat Garlando een ruime keuze heeft aan diverse voetbaltafels die allemaal van hoge kwaliteit is. Onderdelen zijn makkelijk vervangbaar. En door de hoge kwaliteit voetbaltafels zijn er geen tot zeer weinig problemen met kapotte onderdelen. De meeste garlando voetbaltafels zijn voorzien van voetbalstangen met gegoten voetbal poppen. Hierdoor zijn de voetbalstangen veel sterker dan ander voetbaltafels. Ook levert Garlando stangen die telescopisch zijn. Vooral met kleine kinderen is dit een oplossing. Door deze voetbalstangen kot er aan de ander kant van de voetbaltafel geen stang naar buiten. Heeft u weleens gedacht aan een voetbaltafel maar u heeft weinig plek. De speciale opklapbare voetbaltafel bied een uitkomst van Garlando. Door de stabiel poten blijft deze opklapbare voetbaltafel stabiel op de grond staan. En door de unieke montage kunnen de poten net zomaar onverwacht ingeklapt worden. Garlando denkt daar zeker over na. De wedstrijd Garlando voetbaltafels zijn ook allemaal goedgekeurd door de ITSF de (International Table Soccer Federation). 

Garlando voetbaltafel kopen

Besteld u een voetbaltafel dan garanderen wij dat deze op de juiste manier wordt geleverd. Door onze korte lijnen. Kunnen wij makkelijk communiceren met onze klant en de vervoerder. Ons ambachtelijk bedrijf staat altijd voor u klaar. En heeft u vragen over onze voetbaltafels, neem gerust contact met ons op. Of kom langs in onze winkel. U wilt toch zien wat u koopt. Wij hebben diverse voetbaltafel staan. Die u natuurlijk ook direct kunt uitproberen. 

Wij van Van den Broek Biljarts staan echt voor u klaar om u de juiste keuze in een voetbaltafel te laten maken. Ook zullen wij nooit een voetbaltafel verkopen die niet bij u wensen past. Denk aan een te kleine voetbaltafel voor volwassenen. 

De meest verkochte voetbaltafels van Garlando zijn de G-2000 - G-500 - G 5000

Garlando is de nummer 1 op voetbaltafel gebied.