Bedrukken voetbaltafel

Opzoek naar een voetbaltafel in eigen stijl. Wij bedrukken uw voetbaltafel in uw eigen huisstijl. Afbeeldingen, bedrijfsnaam e.d. is allemaal mogelijk. Leuk voor de sportkantine voor de sponsor. Of in het bedrijf met bedrijfs logo. Er is veel mogelijk met het bedrukken van een voetbaltafel.

Meestal worden de zijkanten bedrukt. Dit betekend de hele buitenkant. Dus zowel de korte al s de lange kanten van de voetbaltafel. Natuurlijk het is ook mogelijk om de binnenkant of speelveld te laten bedrukken.

De voetbalpoppen worden zoveel mogelijk in de kleur meegeleverd.

 

Wat is het mooier dan uw boodschap over te brengen door middel van ontspanning. Even een potje tafelvoetballen in de pauze. Of na een hectisch moment. Even stoom af blazen rond de tafelvoetbaltafel. Zij al veel bedrijven u voor gegaan zoals Sonny, Intersport, Jupiler, DHl, Albert Heijn e.d. Maar ook diverse voetbalclubd hebben een bedrukte tafel staan. Wat dacht u van AC Milaan of Bayeren Munchen. 

 

Voetbaltafels die zeer geschikt hiervoor zijn Garlando G-500, G-2000, Olympic of de World Champion.

Hoe werkt het:
Of u levert de ontwerpen aan die wij in de bestand aan leveren. Maar wij kunnen ook het ontwerp maken. U geeft dan aan wat u wilt. Na een digitaal ontwerp kunt u deze goedkeuren.