Alle Garlando voetbaltafel worden in Nederland GRATIS geleverd.

Garlando voetbaltafel

Van den Broek biljarts is niet alleen gespecialiseerd in biljarts, maar zeker ook in voetbaltafels. Alle garlando voetbaltafels worden gratis afgeleverd in Nederland. Ook kunt u kiezen om de tafel gemonteerd geleverd te krijgen. Wij leveren voetbaltafels aan bedrijven, instellingen, particulieren, openbare gelegenheden en gevangenissen. 

Voetbaltafel met telescopische stangen

Voetbalstangen die telescopische zijn geven extra veiligheid. Eigenlijk bedoeld voor kinderen die niet met hun hoofd boven de tafel uitkomen. Deze stangen steken niet aan de ander kant uit. Zijn de mensen groter adviseren wij om gewoon doorlopende stangen te kiezen. Deze voetbalstangen zijn sterker in gebruik. 

Voetbaltafel met muntinworp

Wij leveren een groot aantal verschillende voetbaltafels met muntinworp. Deze zijn speciaal voor Horeca, scholen en andere instellingen die die commercieel willen gebruiken. 

Voetbaltafel onderdelen

Wij zijn de grootste leverancier van tafelvoetbal onderdelen. Van voetbalballetjes, nieuwe voetbalpoppetjes of andere onderdelen. Ziet u iets niet op onze website staan, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voetbaltafel bedrukken

Wat is er niet leuker om je bedrijf op een positieve manier te laten zien. Laat een voetbaltafel helemaal bedrukken in eigen wensen. Eigenlijk is alles mogelijk. Voor meer informatie om een voetbaltafel te laten bedrukken kunt u bij de bedrukte voetbaltafels kijken. Of even contact met ons op te nemen.

Voetbaltafel van Garlando. De topper onder de voetbaltafels

Voetbaltafels van Garlando de voetbaltafel voor iedereen. Voor kinderen tot bedrijven. Met en zonder muntinworp. Ook bedrukken van Garlando voetbaltafels behoord tot de mogelijkheden. Natuurlijk worden op de Garlando voetbaltafels nationale en internationale wedstrijden gespeeld. De Garlando voetbaltafels zijn de meeste verkochte en hufter proef tafels die er momenteel zijn.