Biljart Cadeau artikelen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een biljartliefhebber? Dan bent u bij vandenbroekbiljarts aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan biljart cadeau artikelen, voor zowel beginners als ervaren spelers.

Denk bijvoorbeeld aan een set biljartballen van hoge kwaliteit, een handige biljartkeukoker om de keu veilig in op te bergen, of een stijlvolle biljartlamp om de biljarttafel mooi te verlichten tijdens het spel. Ook bieden wij diverse boeken en dvd's aan, die u kunnen helpen uw biljartspel te verbeteren.

Naast deze cadeau artikelen hebben wij ook een ruim aanbod aan accessoires voor de biljartliefhebber, zoals krijtjes, handige hulpmiddelen en onderhoudsproducten voor de biljarttafel en keu.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren, mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over Cadeau artikelen?

Heeft u nog vragen over cadeau artikelen? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-Buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over cadeau artikelen.

Cadeau artikelen