Advies voor het aankopen van tafelvoetbal tafel.

Wat voor tafelvoetbal moet ik kopen?
Welke voetbaltafel?
Voor wie is de voetbaltafel bedoeld?
Is de voetbaltafel voor thuis, kantoor, instelling, maar misschien ook voor buiten?
Allemaal lastige keuzes. Daarvoor hebben wij een showroom met verschillende voetbaltafels in diverse merken, kwaliteiten en afmetingen. Of laat u voorlichten door ons te bellen op 0365374054 of te mailen naar [email protected] Maar als ze echt wilt koen bekijken onze voetbaltafels kom dan naar De Bolderweg 37 A/B in Almere.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een voetbaltafel.

Natuurlijk koop je niet elke dag een voetbaltafel. Laat u daardoor in onze winkel goed voorlichten. Wij hebben diverse modellen in onze showroom speelklaar opgesteld staan. Deze voetbaltafels kunt u ook natuurlijk direct uitproberen. Bij ons in de showroom kunnen wij ook de diverse kwaliteiten direct laten zien. In onze webwinkel vindt u ook het totale aanbod van onze tafel voetbaltafels. Ook leveren wij het grootste aanbod in voetbaltafel onderdelen. Wij zijn de specialist op het gebied van voetbaltafels.

Waar moet je op letten:

Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij kleiner formaat voetbaltafels.
Natuurlijk voor mensen met minder ruimte hebben wij voetbaltafels die opklapbaar zijn
Ook buiten voetbaltafels die tegen vocht kunnen leveren wij.
Kantoren, bedrijven hebben ander eisen dan de particuliere markt
Instellingen en Commerciële bedrijven zoeken misschien wel een voetbaltafel met glasplaat, waar de ballen niet uit voetbalballetjes niet meegenomen kunnen worden. Of een voetbaltafel met muntinworp.

Al dit soort voetbaltafels hebben hun eigen karakter. Wij kunnen ook helemaal de voetbaltafel bedrukken met eigen logo of afbeeldingen. Niets is te gek met een voetbaltafel. 

Verschillende merken Voetbaltafels.

Deutscher Meister: Dit is de voetbaltafel waar iedereen uit je jaren tachtig en negentig op speelde. Op school of in de sportkantine. Deutscher Meister was de voetbaltafel onder de voetbaltafels. Inmiddels is de productie van Duitsland naar Frankrijk verhuist. De meest verkochte tafel van Deutscher Meister is de Deutscher Meister Profi.

Garlando: Dit is momenteel echt wel de beste voetbaltafel die er is. Deze voetbaltafel worden in Italië geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit van met materiaal zeer hoog. Door de gegoten voetbalpoppen is dit soort generatie voetbaltafels hufter proef. Onderdelen van de Garlando voetbaltafel gaan eigenlijk niet kapot, maar natuurlijk is van het merk Garlando alles uit voorraad leverbaar. De meeste verkocht voetbaltafel van Garlando is de G-2000.

Buffalo: Dit is Nederland een vrij jong merk in voetbaltafels. Zeker een zeer goed alternatief voor een lager budget. Deze voetbaltafel worden in het verre oosten geproduceerd. Hierdoor zijn de tafels vriendelijk geprijsd. En kunnen wij alle onderdelen uit voorraad leveren. De meeste verkochte voetbaltafel van het merk Buffalo is de Big Brother. Ideaal voor kantoren.

Maar natuurlijk leveren wij ook de merken Heemskerk en Roberto. Al deze voetbaltafel vind u op deze pagina.

Onderdelen voetbaltafels:

Wij zijn de grootste leverancier van voetbaltafel onderdelen. Zoals handvatten, poppetjes, balletjes,lagers, stangen en smeermiddel.
Wist u trouwens dat u nooit een voetbalstang met vet, olie, wax of zelfs boter mag insmeren om de voetbalstang gladder te laten lopen. Vuil hecht zich namelijk aan de kleverige substantie. Alleen speciaal smeermiddel mag u gebruiken. 

Vrijblijvend meer informatie?

Als u meer informatie wilt over een specifieke tafelvoetbal tafel, of advies op maat, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of ons telefonisch bereiken op 036-5374054.