Waarom verkoop Van den Broek Biljarts deze producten.

Wij zijn hier speciaal voor gevraagd. Wij leveren al meer dan 65 jaar alles op biljartgebied. Hier doen wij ook zelf de installatie van. Natuurlijk werken wij veel met hout. Daardoor is dit ontstaan. De bedrijven die schommels en picknicktafel produceren kunnen geen goede bedrijven voor advies en installatie vinden. Hierdoor is Van den Broek Biljarts voor de expertise ingeschakeld.
 
Graag laten wij u kennis maken met onze Hoge kwaliteit Houten speeltoestellen.
Wij hiermee begonnen doordat onze importeur van biljart artikelen ook heel veel artikelen levert wat niets met ons bedrijf als Van den Broek Biljarts te maken heeft. Maar wat wij wel kunnen is de kwaliteit, service en het verschil maken tussen prijs en kwaliteit. En dat met een voorraad beheer zodat u precies weet wat er bij ons op voorraad is. En mocht toch onverhoopt een artikel niet voorradig te zijn. U hoeft ons niet te bellen of te mailen, maar dat doen wij uiteraard. Dit is nou wat wij vanuit Van den Broek Biljarts in meer dan 60 jaar kunnen inbrengen in in de categorie Het stukje service wat iedereen wil.
 
 
Wij willen de hoge kwaliteit Houten speeltoestellen aanbieden met service zoals u die van ons gewent bent.
De grote spelers op internet beloven wel de goedkoopste, de beste, de snelste levering en de beste service. Alleen dit wordt vaak niet waar gemaakt.
 
  • Wij zullen niet de snelste zijn met leveren.(we maken geen valse beloftes over levering)
  • Maar wel tussen de 1 en 4 werkdagen.
  • Is er iets niet goed aan een product gaan wij dit kosteloos voor u oplossen.
  • Is er toch een product niet voorradig wij zullen dit aan u melden en voor een passende oplossing zorgen.
  • Service staat voorop

Neem gerust een kijkje op de site 

Van den broek biljarts