Wie zijn wij.

Van den Broek Biljarts bestaat sinds 1956. Wij hebben 60 jaar in Amsterdam in de Pijp gezeten. Van den Broek Biljarts is van origine een biljartfabriek waar wij onze eigen biljarts bouwden. Van Boom tot biljart. Met meer dan 800 tafelbiljarts per jaar en ruim 60 wedstrijd biljarts.

Nu zijn wij sinds 1 januari 2017 gevestigd in Almere. Op de Bolderweg 37 A/B Almere -Buiten (De Vaart). In 1999 heb ik het bedrijf Van den Broek biljarts overgenomen van Cees van den Broek, die jaren met zijn vrouw de biljartzaak draaiende heeft gehouden. Ik kruip daar sinds mijn geboorte al rond. Zo zien wij dit bedrijf ook als familie bedrijf.

Samen met Dave Rooij en Tom Lehman proberen wij zo goed mogelijk onze klanten te dienen. Ons grootste voordeel is dat de lijn kort is. Iedereen heeft verstand van de producten die wij leveren. Wij proberen onze klanten dan ook zo goed mogelijk te helpen.

En wij zijn zeker geen Bol.com of Amazone. Daardoor zullen wij bij elke web-order nakijken of de producten die besteld zijn ook bij elkaar kloppen. En zien wij dat er iets vreemds in de bestelling staat bellen wij onze klanten op. Hierdoor kan het ook voorkomen dat de levertijd iet langer duurt dan tegenwoordig wordt verwacht. Wij schuiven namelijk niet door, maar elke product gaat eigenlijk bij ons door onze handen.

Wij moeten het ook dan hebben van onze goede service. Elke klant is uniek. En zo behandelen wij ook onze klanten. Altijd met veel aandacht en respect. Dus heeft u weinig verstand van het product wat u wilt aankopen. Neem gerust contact met ons op. Geen vraag is teveel of vreemd voor ons.

En natuurlijk kunt u altijd bij ons in de winkel/showroom langs komen. De koffie staat klaar en voor elke klant hebben wij het juiste advies. En natuurlijk mag u gebruik maken van de biljarts (om bijvoorbeeld keuen uit te proberen) en van onze tafelvoetbaltafels.

Ook kunt u bij ons altijd wachten op de meeste keu reparaties. Wij hebben een eigen draaierij waar wij de keuen professioneel repareren.

Ons motto kan niet bestaat niet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Remco Tolsma