Keu accessoires

Biljartkeu accessoires kopen voor u biljartkeu? Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u het ruime aanbod van biljartkeu accessoires van de specialist op biljartkeu en biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten, schuur en slijp artikelen en veel meer keu accessoires. Dus als u een biljartkeu wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze internetwinkel.

Accessoires voor Meer Comfort en Prestatie

Naast een goede poolkeu, zijn er ook andere accessoires die uw poolervaring comfortabeler en efficiënter maken. Een pooltafel is onmisbaar en het is belangrijk om een stabiele en stevige tafel te hebben. Een pooltafel hoes beschermt de tafel tegen krassen, stof en andere beschadigingen. Een poolbal-set en een triangle (driehoek) zorgen ervoor dat u de ballen op de juiste manier opstelt. Ten slotte zijn poolhandschoenen, poolkeu-tips en cue-wax nuttige accessoires die het comfort en de controle tijdens het spelen verbeteren.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over keu accessoires?

Heeft u nog vragen over keu accessoires? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over keu accessoires.

vandenbroekbiljarts keu accessoires