Retourneren:

Het kan altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product of dat u het misschien dubbel heeft.

Geen probleem uw product mag gewoon retour mits het product niet beschadigt is.

Artikel 5: Ruilen, retourzendingen of klachten
5.1 De goederen moeten binnen 14 werkdagen aangemeld worden om geretourneerd te worden. Na deze melding heeft de u als klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn bewerkt, Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het verschuldigde bedrag aan u overgemaakt. De kosten van montage en verzend/retour verzendkosten komen voor eigen rekening. Voor pakket post zijn de reguliere verzendkosten terug te vinden bij de pakketdienst. Indien wij het pakket terug laten halen door dpd zijn de kosten tot 5 kg € 8,50, tot 10 kg € 15,00, tot 30 kg € 25,00. De kosten voor gemonteerde producten wordt berekend op uurloon deze zijn € 70,00 per uur incl BTW en excl KM vergoeding. Voor herroeping dient u dit formulier hieronder in te vullen en op te sturen.
5.2 Als een artikel niet goed is of verkeerd geleverd, wordt het totale aankoopbedrag terugbetaald. De retourzending dient dan wel zo snel mogelijk plaats te vinden, in ieder geval binnen 14 dagen nadat u uw klacht aan ons heb gemeld. Het artikel en de verpakking moeten vanzelfsprekend onbeschadigd en in originele staat zijn. Eventueel kunnen er kosten in rekening worden gebracht, indien het product beschadigd is.
5.3 We proberen de producten zo waarheidsgetrouw mogelijk af te beelden. U dient altijd rekening te houden met eventuele kleine verschillen. Let op; kleuren kunnen afwijken dor materiaal, monitorinstellingen etc.

Om producten retour te sturen:

Wat u moet doen is het product goed verpakken en deze via een pakket dienst naar ons toezenden.

Voeg in de doos de retourformulier toe zodat wij weten van wie het pakket retour komt en met welke reden

Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk u het geld retour zetten. Meestal is dat de zelfde dag van ontvangst pakket. Wij retourneren het bedrag op de rekening/betaal methode waarvan betaald is. Afhankelijk van uw betaal methode kan de terug boeking wat langer duren ivm banken die onderling even het geld vast houden. Helaas kunnen wij daar niks aan veranderen.

U kunt het pakket verzenden naar:

Van den Broek Biljarts
Bolderweg 37 A/B
1332 AZ Almere-Buiten