Dartwinkel

Wij verkopen zowel online als via onze fysieke dartwinkel dart artikelen. In onze dartwinkel vindt u een groot assortiment aan dartartikelen. In onze dartwinkel hebben we o.a andere een groot aantal verschillende soorten flights. Niet alleen met kleuren of afbeeldingen maar ook diverse kwaliteiten en diverse vormen. Natuurlijk geven flights een persoonlijk touch aan uw dartpijlen. Ook voor shafts kunt u bij ons terecht in onze ruimte dartwinkel. Aluminium shafts en plastic shafts zijn in diverse afmetingen te vinden bij VanDenBroekBiljarts.

VanDenBroekbiljarts staat ook voor darten

Wij zijn dé dartwinkel van Nederland! Onze dart artikelen bieden u kwaliteit en garantie. U kunt in onze dartwinkel eigenlijk alles vinden wat ook maar met darten te maken heeft. Dart artikelen van een goede kwaliteit kunnen enorm veel verschil maken tijdens het spelen van de sport. Daarom is het belangrijk om eerst goed advies te krijgen over welke dartpijlen bijvoorbeeld voor u geschikt zijn. Kom gerust langs in onze dartwinkel in Almere om de mogelijkheden te bespreken.

Merken in onze dartwinkel

U vindt bij ons ook dartpijlen en dartborden in onze dartwinkel van merken zoals Winmau, Michael van Gerwen (Mighty Mike), Longfield en nog veel meer. Onze dartwinkel heeft een ruim assortiment aan professionele dart producten. Wij hebben uitsluitend merken die voor kwaliteit staan. 

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over onze dartwinkel?

Heeft u nog vragen over onze dartwinkel? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dart artikelen.

Dartwinkel dartbordDartwinkel van den broek