Ben je opzoek naar een pool biljart voor de verhuur. Of het nou voor 1 dag of langere termijn is Van den Broek Biljarts verhuurt biljarts.

Het huren van een poolbiljart kost je helemaal niets* en levert zelfs geld op.

Gratis een poolbiljart hebben staan en dat nog geld oplevert wie wil dat nou niet. Wij komen het poolbiljart voor de verhuur GRATIS leveren in straal 50 km rond Almere,  GRATIS installeren en ook nog GRATIS onderhouden. 

Huur nu een GRATIS poolbiljart en heb direct het voordeel. Wij leveren deze verhuur poolbiljarts snel. En kunnen deze poolbiljarts in diverse afmetingen en kleurcombinaties leveren. We bespreken met je wat voor jullie ruimte het beste verhuur poolbiljart is. 

Voor Horeca zoals hotels, cafe's en restaurants is dit helemaal GRATIS een verhuur poolbiljart.

 

Natuurlijk verhuren wij ook poolbiljarts voor 1 dag voor feesten en partijen. Voor deze poolbiljarts wordt een offerte gemaakt voor de kosten. 

* voorwaarden voor een huur poolbiljart in de HORECA.

Wij plaatsen een poolbiljart waar geld of via een pinsysteem wordt betaald. De opbrengst wordt verdeeld na inworp en gebruik. Dit bekijken we in 3 maanden. Wij leveren en installeren het poolbiljart. Wij leveren de toebehoren zoals de ballen, keuen en krijt e.d
Maximaal 1 x per jaar vervangen wij het biljartlaken**.

** bij ondeskundig of vandalisme wordt het bedrag verrekend met de opbrengst. Het huurtermijn is minimaal 6 maanden.

 

Dus Bastion, Van der Valk, Holiday inn en alle andere hotels of cafés en restaurants meld je nu voor een GRATIS huur poolbiljart.

 

[email protected] of 0365374054

Verhuur poolbiljart