Tijdelijk uitverkocht
TRANSPORTWAGEN

Tafeltennis transport wagen

Een praktische transport middel om tafeltennis te vervoeren en op te slaan. Op deze transportwagen kunnen totaal 4 tafeltennistafels volledig worden opgeslagen en vervoerd. Deze tafeltennis transportwagen is met de hand gemaakt van Nederlands fabrikant. Speciaal geschikt voor verenigingen en bedrijven die vaak tafeltennistafels aan de kant moeten hebben.

Onze tafeltennis transportwagens zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen en zijn ontworpen om het transport van uw tafeltennistafel gemakkelijk en efficiënt te maken. Dankzij de wieltjes en het handige ontwerp kunt u de tafeltennistafel snel en zonder veel moeite verplaatsen, zelfs over ruwe of oneffen oppervlakken.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over transportwagens?

Heeft u nog vragen over transportwagens? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over transportwagens. 

 

Tafeltennis transportwagen