Carambole biljarts

Als je op zoek bent naar een uitdagende en spannende sport, dan is carambole biljart misschien wel iets voor jou! Carambole biljart is een variant van het biljartspel waarbij het de bedoeling is om met één stoot de speelbal te laten kaatsen tegen twee andere ballen. Het doel is om een carambole te maken, oftewel de speelbal moet beide andere ballen raken voordat hij tot stilstand komt.

Carambole biljart is een sport die zowel recreatief als op professioneel niveau beoefend kan worden. Er zijn verschillende soorten carambole biljart, waaronder libre, bandstoten en driebanden. Elk van deze varianten heeft zijn eigen regels en technieken, waardoor het spel altijd uitdagend blijft.

Bij carambole biljart draait het niet alleen om behendigheid en precisie, maar ook om strategie en tactiek. Spelers moeten goed nadenken over hun stoten en de positie van de ballen op de tafel om zo de hoogste score te behalen.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over carambole biljarts?

Heeft u nog vragen over carambole biljarts? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over carambole biljart artikelen.

Vandenbroek Carambole biljarts   Carambole biljarts