Pooltafel kopen

Een pooltafel kopen? Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar! In onze webwinkel vindt u het aanbod van onze pooltafels, van de specialist op biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten pooltafels, poolballen en een ruim aantal poolbenodigdheden. Dus als u een pooltafel wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze webshop.

*Altijd advies op maat door ervaren vakmensen voor uw pooltafel

Pooltafels in diverse soorten

Wij hebben een ruim assortiment pooltafels waar u uit kunt kiezen. Wij kunnen de meeste pooltafels ook op zolders of kelder plaatsen. Een pooltafel kan in diverse afmetingen geleverd worden. Maar de kwaliteit van de pooltafel is natuurlijk ook belangrijk. Vaak zien wij dat er een te goedkope pooltafel wordt aangeschaft voor bijvoorbeeld bedrijfs kantines en horeca. Informeer dus goed voordat u een pooltafel aanschaft.

Diverse leveranciers leveren en verkopen pooltafels.

Net als Van den Broek Biljarts zijn de meeste collega's van ons:

Dibo Gevestigd in Deventer. 
Champion biljart Gevestigd in Huissen
Buffalo Gevestigd in Amsterdam
Wilhelmina Gevestigd in Amsterdam

Ook van alle Pooltafels die hun ooit geleverd hebben kunnen wij onderhoud aan doen. Zoals nieuwe pooltafel lakens leggen tegen zeer scherpe prijzen. Ook de meeste modellen pooltafels die onze collega's leveren hebben wij in ons assortiment. Dus heeft u vragen over pooltafels of het onderhoud daarvan horen wij dit graag van u.

Pooltafel Laken vervangen, rubber stootbanden vernieuwen, biljartverwarmingen  vernieuwen, pockets vernieuwen of ander reparatie aan biljarts. Bij ons kunt u terecht.

Wij kunnen ook u naar de juiste persoon verwijzen. Wij leveren door het hele land. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pooltafel en tafeltennistafel in één

Kun je niet kiezen of je voor een pooltafel of een tafeltennistafel gaat? Of heb je misschien niet genoeg ruimte voor beide? Daar hebben wij iets op bedacht! Een pooltafel en tafeltennistafel in één. De pooltafel wordt netjes in elkaar gezet op een vaste locatie. Daarbij kun je een tafeltennis blad bestellen die je simpel weg op de pooltafel schuift. Je hoeft alleen nog het netje erop te klemmen en ping-pongen maar! Zodra je weer gebruik wilt gaan maken van de pooltafel kun je het blad er makkelijk weer van af tillen en opbergen in een opbergruimte. Meer weten? Kijk dan hier.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem uw product mag gewoon retour mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vrijblijvend meer informatie?

Als u meer informatie wilt inwinnen over een specifieke pooltafel, of een advies op maat, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of ons telefonisch bereiken op 036-5374054.

 

Bekijk hier hoe wij een pooltafel in elkaar zetten:

.     

 

Pooltafel kopen