Geen producten gevonden...

MW vastgoedstyling

MW vastgoedstyling is een jong bedrijf wat in Almere is gevestigd.
 
Madelon de Wit van MW vastgoedstyling is al haar hele leven bezig om kamers, ruimtes en huizen te stylen. Door MW vastgoedstyling op te richten wilt ze mensen helpen die hun huis willen verkopen. Madelon de Wit stijlt het huis zo dat deze verkoop klaar is. En door deze investering in je huis wordt deze makkelijker verkocht en voor een betere verkoopprijs. Het merk MW vastgoedstyling is uniek voor Almere.
 
Huis verkopen? Vastgoedstyling is dè manier om jouw woning op professionele wijze aantrekkelijk te presenteren op de woningmarkt. De zoektocht van een koper begint op internet en de eerste indruk is allesbepalend om de interesse te wekken. Ga maar na, bij welke foto's klik jij door? Wanneer krijg jij een goed gevoel bij een woning? Het merendeel van potentiële kopers haakt af, omdat ze niet door de inrichting "heen" kunnen kijken.
 
En hier kun je dus op relatief simpele wijze zelf invloed op uitoefenen! 
 
Dus in plaats van te zakken met de verkoopprijs, of genoegen te nemen met een langere verkooptijd (en dus hogere lasten), schakel MW Vastgoedstyling in! Met een frisse èn professionele blik zal ik je als gecertificeerd vastgoedstyliste begeleiden tijdens het verkoopproces.  Samen bepalen we op welke manier we het slimst aan de slag kunnen om jouw huis verkoopklaar en aantrekkelijk te kunnen presenteren. Het resultaat? 
 
Jouw huis zo snel mogelijk verkocht voor de hoogst mogelijke prijs
door professionele restyling tegen een relatief lage investering!