Predator

Predator keuen zijn voor het poolbiljart bedoelt. De predator poolkeu is een bijzonder technologie.

De schaft zijn uit allemaal taartpunten opgebouwd. Hierdoor is de predator keu zeer strak. Dit doordat alle nerven dezelfde kant opgaan. Hierdoor is er bijna geen afwijking is het spel. 

Ook de nieuwe Revo shaft van carbon zijn uniek. Door de hele shaft heen is dezelfde stijfheid. De keu doet precies wat je wilt.

Predator is de nummer 1 in de poolkeuen.

Ook de buts met het fraaie inleg werk maakt een Predator keu uniek. Door de speciale uitgeselecteerde kunststoffen hout soorten wordt deze butts gebouwd.

De prestaties nemen toe wanneer de inzet het hoogst is. Het vertrouwt op uw apparatuur wanneer u onder druk concurreert. Het verbeteren van uw prestaties is wat ons inspireert, ons onderzoek stuurt en onze missie definieert; om de best presterende lage deflectie-schachten te maken, signalen te spelen en signalen te breken in de wereld.

Predator heeft de technologische evolutie van de biljartindustrie geleid sinds haar oprichting in 1994. Onze toewijding aan innovatie heeft een erfenis van hoge prestaties gecreëerd, ondersteund door wetenschappelijke ontdekkingen en bewezen resultaten. Grotere nauwkeurigheid, meer consistentie - zodat u meer tijd doorbrengt met opraken.