Airhockey tafel voor jong en oud

Echt een spel voor de actieve mens. De puck die zwevend boven het veld hangt. Razend snel gaat de puck van de ene kant van de hockeytafel naar de ander kant. Met de Stick schiet je de puck weer naar de ander kant. Heel veel actie op een veld waar lucht door hele kleine gaatjes met kracht eruit wordt geblazen.

Heel veel keuze in diverse airhockeytafels.

Wij leveren verschillende airhockeytafels in diverse prijsklassen. Merken airhockeytafels die wij leveren zijn Buffalo, Heemskerk en  Garlando. Onze airhockeytafels zijn zowel voor de thuis markt als voor bedrijven, horeca en overige instellingen. 

Verschillende maten airhockeytafels.

In ons ruime aanbod leveren wij diverse maten airhockeytafels voor de aller kleinste onder ons tot de zware en professionele airhockeytafels. Laat u altijd goed adviseren wlek airhockeytafel bij u geschikt is. Wij kunne u altijd van goed advies voorzien. En let altijd op bij aanschaf van een airhokey tafel dat als deze naar boven of beneden moet dat dit ook past. Vaak kunnen airhockeytafels niet of nauwelijks uit elkaar. Het zal toch jammer zijn als u de verkeerde keuze maakt.

Het voordeel is bij ons kunt u ook voor alle accessoires terecht. En is er iets stuk. Meestal hebben wij wel een vervangend onderdeel verkrijgbaar. 

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected] Natuurlijk kunt u ook bij ons langs komen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 Az Almere-buiten.