Joint Collar Rings (midden ring)

Joint Collar Rings (midden ring)

Joint Collar Rings (midden ring) onderdelen kopen voor u biljartkeu?
Midden ring of joint collar rings zijn er om een sterk verband te geven bij het schroefdraad van het ondereind. Als deze kapot is is er een grote zwakte bij het vast schroeven van de biljartkeu. Laat deze dan ook altijd vervangen als deze kapot is. Een nieuwe ring in namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe biljartkeu aanschaffen. Als u de keu laat repareren. Neem dan ook altijd de hele keu mee. Zo kunnen wij dit op een professionele manier repareren.

Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u het ruime aanbod van biljartkeu onderdelen van de specialist op biljartkeu en biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten Joint Collar Rings, schuur en slijp artikelen en veel meer keu accessoires. Dus als u een biljartkeu wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze internetwinkel.

  • Advies op maat door ervaren vakmensen
  • Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere

Bekijk ons aanbod verschillende soorten biljartkeu accessoires

Zoekt u een nieuwe pomerans, of wilt u uw pomerans laten vervangen. Ook biljartkrijt kunt u eenvoudig bestellen. Dit vindt u ook op deze pagina. Voor het kopen van het door u gewenste product klikt u in het onderstaande overzicht op het juiste product. U komt dan automatisch terecht bij ons specifieke aanbod. Hier kunt u eenvoudig uw geselecteerde keu accessoires kopen.

*Vanaf €125,- gratis bezorging
*Advies op maat door ervaren vakmensen
*Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere