Schuif pomeransen

Schuif pomeransen

Schuif pomerans kopen voor u biljartkeu?
Schuifpomeransen zijn een makkelijke manier om een keu snel te repareren. Ideaal voor scholen, buurtcentra en instellingen. Voor de juiste maat schuif pomerans meet u de diameter van de bovenkant van de keu. De schuifpomerans moet een klein stukt over de bovenkant schuiven( klemend) de rest even ondersteboven aanstampen. En uw keu is weer klaar voor gebruik. Om de kapotte schuif pomerans te verwijderen. Snij de schuifpomerans in verticale richting open. Dan kunt u de oude verwijderen.

Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u het ruime aanbod van pomeransen en doppen van de specialist op biljartkeu en biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten pomeransen, doppen en veel meer keu accessoires. Dus als u een pomerans wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze internetwinkel. 

  • Advies op maat door ervaren vakmensen
  • Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere

Vrijblijvend meer informatie?

Als u meer informatie wilt inwinnen over een specifieke biljartkeu, of een advies op maat, kunt u een e-mail sturen naar shop@vandenbroekbiljarts.nl of ons telefonisch bereiken op 036-5374054

*Vanaf €125,- gratis bezorging
*Advies op maat door ervaren vakmensen
*Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere