Combinatiebiljart kopen

Een combinatiebiljart kopen, waar je carambolebiljart en poolbiljart op kan spelen?

Wij verkopen een uniek systeem. Bouw het biljart in 5 minuten om van een poolbiljart naar carambole biljart of andersom. Met de speciale wig vormig band klemt dit fantastisch en heeft u echt een volwaardig biljart. 

Dit combinatie biljart systeem is precies wat u zoekt als de kinderen graag poolbiljarten en u wilt carambole biljarten. U verliest namelijk geen kwaliteit, doordat u de hele band vervangt en niet die met inzet hoekstukken hoeft te vullen.

Maar waar zeker aan gedacht is de vormgeving. Is een biljart niet altijd even mooi als uiterlijk. In dit systeem is vooral gedacht aan het uiterlijk. U koopt een combinatiebiljart, maar ook eventueel een prachtige eettafel. Als deze biljarts worden in massief eiken of massief beuken geleverd. In elke kleur. In zeer veel modellen. En diverse afmetingen. Er zit er altijd wel een combinatie biljart bij die in uw ruimte past. En echt waar wij plaatsen deze combinatie biljarts momenteel hoofdzakelijk deze gewoon in de woonkamer. Lekker gezellig een potje biljarten. En daarna lekker eten op dezelfde eettafel.

Kom gerust eens binnen in onze winkel. En laat u voorlichten, kijken, voelen en spelen op dit unieke combinatiebiljart.

En als dit nog niet genoeg is natuurlijk kunnen wij ook bijpassende stoel en banken leveren voor het combinatiebiljart. En tevens is mogelijk om hier een tafeltennisblad op te leveren.

Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u het ruime biljart aanbod van de specialist op biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten biljarttafels, biljartballen en een ruim aantal biljartbenodigdheden. Dus als u een biljartbiljart wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze internetwinkel.

  • Advies op maat door ervaren vakmensen
  • Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere

Bekijk ons aanbod verschillende soorten combinatietafels

Zoekt u een nieuw combinatie biljart? Of wilt u misschien een gebruikt biljarttafel kopen? Voor het kopen van het door u gewenste product klikt u in het onderstaande overzicht op het juiste product. U komt dan automatisch terecht bij ons specifieke aanbod. Hier kunt u eenvoudig uw geselecteerde biljart kopen.

Montfort biljart. Uniek biljart voor zowel Pool als carambole en als combinatie systeem. Dit biljart bouw je in nog geen 5 minuten om als carambolebiljart of poolbiljart.Dit model kan ook uitgebreidt worden als eettafel. Biljart is zelf samen te stellen in kleur model en afmeting.

Heeft u vragen bel dan 036-5374054 of mail naar [email protected]