Combinatiebiljart kopen

Een combinatiebiljart kopen, waar u carambolebiljart en poolbiljart op kan spelen?

Wij verkopen een uniek systeem. Bouw het biljart in 5 minuten om van een poolbiljart naar carambole biljart of andersom. Met de speciale wig vormig band klemt dit fantastisch en heeft u echt een volwaardig biljart. 

Dit combinatie biljart systeem is precies wat u zoekt als de kinderen graag poolbiljarten en u wilt carambole biljarten. U verliest namelijk geen kwaliteit, doordat u de hele band vervangt en niet die met inzet hoekstukken hoeft te vullen.

Maar waar zeker aan gedacht is de vormgeving. Is een biljart niet altijd even mooi als uiterlijk. In dit systeem is vooral gedacht aan het uiterlijk. U koopt een combinatiebiljart, maar ook eventueel een prachtige eettafel. Als deze biljarts worden in massief eiken of massief beuken geleverd. In elke kleur. In zeer veel modellen. En diverse afmetingen. Er zit er altijd wel een combinatie biljart bij die in uw ruimte past. En echt waar wij plaatsen deze combinatie biljarts momenteel hoofdzakelijk deze gewoon in de woonkamer. Lekker gezellig een potje biljarten. En daarna lekker eten op dezelfde eettafel.

Kom gerust eens binnen in onze winkel. En laat u voorlichten, kijken, voelen en spelen op dit unieke combinatiebiljart.

En als dit nog niet genoeg is natuurlijk kunnen wij ook bijpassende stoel en banken leveren voor het combinatiebiljart. En tevens is mogelijk om hier een tafeltennisblad op te leveren.

Van den Broek Biljarts staat voor u klaar. In onze webwinkel vindt u het ruime biljart aanbod van de specialist op biljart gebied in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten biljarttafels, biljartballen en een ruim aantal biljartbenodigdheden. Dus als u een biljartbiljart wilt kopen, vindt u alles wat u nodig heeft in onze internetwinkel.

  • Advies op maat door ervaren vakmensen
  • Bestel online of bezoek onze biljart winkel in Almere

Bekijk ons aanbod verschillende soorten combinatietafels

Zoekt u een nieuw combinatie biljart? Of wilt u misschien een gebruikt biljarttafel kopen? Voor het kopen van het door u gewenste product klikt u in het onderstaande overzicht op het juiste product. U komt dan automatisch terecht bij ons specifieke aanbod. Hier kunt u eenvoudig uw geselecteerde biljart kopen.

Montfort biljart. Uniek biljart voor zowel Pool als carambole en als combinatie systeem. Dit biljart bouwt u in nog geen 5 minuten om als carambolebiljart of poolbiljart. Dit model kan ook uitgebreid worden als eettafel. Biljart is zelf samen te stellen in kleur model en afmeting.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over combinatie biljarts?

Heeft u nog vragen over combinatie biljarts? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over combinatie biljart artikelen.

Combinatie biljarts Combinatie biljarts