Stoelen en Banken

 

Dan hebt je een mooi biljart gekocht met een mooi afdekblad. Dan kan je het biljart gebruiken als eettafel, maar dan heb je ook een bank of stoelen nodig onder het biljart. Deze stoelen en banken worden op maat en kleur gemaakt in een stijl die je zelf kiest. Ook de bekleding van een stoel of bank kan gekozen worden.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over Stoelen en banken?

Heeft u nog vragen over stoelen en banken? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over stoelen en bank artikelen.

stoelen en banken