Dartflights

Dartflights zijn erg persoonlijk. Kom gerust naar onze winkel om de juiste dartflights en dart accessoires uit te zoeken. Dartflights zijn er in verschillende hardheden en vormen. Dartflights geven de barrel (dartpijl) de juiste draag aan de vlucht kracht. Ze zijn ook niet erg duur. Dartflights moeten regelmatig vernieuwd worden, doordat ze kapot gaan tijdens het gooien. Ons advies is in ieder geval 2 dezelfde dartflights te kopen. Als er dan één van de dartflights kapot gaat heb je altijd nog reserve dartflights.

Dart flights kopen

VanDenBroek heeft een uitgebreid assortiment aan Dart flights. Zoals we al eerder uitlegden staan dart flights voor jouw unieke identiteit. Daarom is het belangrijk dat je voor dart flights kiest die passen bij jouw set-up, beter gezegd jouw complete dartpijl. De flights spelen dus een enorme rol in de manier waarop je dartpijl de vlucht zal nemen. Onze flights verschillen allemaal in vorm, materiaal en uiterlijk. Vooral de vorm en het materiaal hebben een enorme invloed op de vlucht van de dart flights. Als je net een beginner bent is het belangrijk om te testen welke flights het beste bij jou passen. Kom daarvoor gerust langs in onze fysieke winkel en wij helpen je op pad.

Dart flights identiteit

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, zeggen die namen jou iets? Precies! Je denkt gelijk aan hun skills en imago’s. Dat komt omdat ze allemaal unieke dart flights gebruiken. Natuurlijk hebben ze over het algemeen ook allemaal een unieke stijl. Maar aan de dart flights kun je meestal zien dat ze een andere manier van gooien hebben. Ook zijn hun dart flights een goed marketingmiddel om hun merk te promoten.

Verschillende soorten flights

Dartflights heb je in verschillende diktes. De verschillende sterktes van de dart flights worden onderverdeeld in de hoeveelheid Micron. Normale flights zijn meestal 100 Micron, maar je hebt ook dart flights van 150 Micron. Deze gaan langer mee en zijn een stuk sterker dan de 100 variant. Er bestaat tevens ook nog een variant van 75 Micron, uiteraard zijn deze slapper dan de rest en hebben ze een kortere levensduur. Deze worden aangeraden voor mensen die eens in de zoveel tijd darten voor de fun! Als je echt lang door wilt met je dart flights en met regelmaat aan het darten bent, raden wij aan een hogere Micron variant te nemen.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over dartflights?

Heeft u nog vragen over dartflights? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected] Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dart artikelen.

Flight paars Dart flightsDart flights van den broek