Dartborden

Een Dartbord koopt u bij Van den broek Biljarts. De enige in Almere met een fysieke winkel met diverse dartborden en accessoires op dart gebied. U kunt bij ons kiezen uit diverse merken een dartborden. Ook in diverse prijs-kwaliteiten zijn er een dartborden te vinden. Laat u goed door ons informeren.

Verschillende soorten dartborden

Op onze website vindt u een groot assortiment aan verschillende dartborden. Wij leveren verschillende merken dartborden waaronder Winmau, Bull’s Bristol en Unicorn. De Unicorn Eclips H2 zijn de speciale toernooi dartborden. De meest populaire dartbord is wel de Winmau Blade 5. Dit dartbord hebben wij ook eigenlijk altijd op voorraad. De meeste dartborden kunnen met steeldarts gebruikt worden.

Waarom bij Van den Broek Biljarts een dartbord kopen

Kwaliteit staat bij ons voorop doordat wij met meer dan 65 jaar ervaring hebben met kwaliteit spel producten. Bij ons kunt u dartpijlen uitproberen op een echte wedstrijd dartbaan. Onze dartborden hebben we in verschillende kwaliteiten voor zowel de recreatie als de wedstrijd sport. De meeste dartborden worden van Sisal gemaakt. Het maakt niet uit of u een dartbord bij Van den Broek online of in de fysiek winkel koopt. Wij zullen nooit verschillende prijzen hanteren. Snelle levering en goede service staan bij ons hoog in het aandeel.

Het verschil tussen recreatie en professioneel dartborden

Het verschil tussen de recreatie en professioneel dartbord is de bedrading tussen de verschillende units. Bij de recreatie dartborden is het vaak rond metaal wat iets dikker is. Daardoor heb je meer last van “bounce”,  de dartpijlen komen tegen deze bedrading waardoor de dartpijl terug kaatst van het dartbord. Bij de professionele dartborden zijn het dunne stalen platen. Hierdoor heb je minder kans dat de dartpijl de randen raakt.

Ook het sisal wat gebruikt wordt kan van invloed zijn. Bijvoorbeeld hoe de verdichting is. Hoe meer sisal hoe beter het bord en levensduur van een dartbord.

Ook hebben wij speciale training dartborden. Hierbij zitten de triples en doubles dichter bij elkaar. Zodat het moeilijker is om deze te gooien.

Aanschaf van een dartbord

Let goed op bij de aanschaf van een dartbord wat je allemaal nodig hebt. Bij een dartbord zit altijd een ophangbevestiging. Deze kan je bijvoorbeeld aan de muur hangen. Nu kan het zijn dat tijdens het darten doordat de pijl het dartbord raakt er geluid door de muren gaat. Dit kan soms hinderlijk zijn voor de buren. En het gezegde luidt als volgt: 'beter een goede buur dan een verre vriend'. Dus daarvoor hebben we speciale dartbord dempers. Die reduceren het geluid. Dan is het misschien verstandig om een speciale dartring aan te schaffen. Deze heb je met en zonder ledverlichting. Als je per ongeluk gooit naast het dartbord vangt in de meeste gevallen de dartring de dartpijl op. Dan kan je er ook voor kiezen om een dartmat op de grond te leggen. Dit beschermd de vloer tegen bouncers van de dartpijl. En je hebt gelijk de juiste afstand. We zijn er bijna, want het is ook handig om de score met darten bij te houden. Daarvoor zijn speciale scoreborden beschikbaar.

En houd rekening met de prijs van een dartbord. De goedkopere dartborden hebben vaak een kartonnen veld. Terwijl de betere dartborden gemaakt zijn van sisal.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over dartborden?

Heeft u nog vragen over dartborden? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected] Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dart artikelen.

Dartborden Dartborden kopen van den broek biljarts