Dartpijlen

Wij verkopen diverse steeltip dartpijlen. Steeltip dartpijlen zijn voor alle Sisal, papieren e.d dartborden. De steeltip dartpijlen zijn de meest voorkomende dartpijlen ter Wereld. Ook bestaan er softip dartpijlen. Deze worden alleen gebruikt voor elektronische dartborden en dartborden waar je allemaal kleine gaatjes ziet. Komt u er niet uit welke dartpijlen voor welk dartbord geschikt zijn. Neem gerust even contact met ons op en wij geven u het juiste advies betreft een leuk spelletje darten.

Onderdelen dartpijlen

Dartpijlen bestaan uit verschillende onderdelen. De barrel is het stuk waar de punt aan vastzit en die je vasthoud met gooien. De barrel is het belangrijkste gedeelte van de dartpijl. Deze kan van Braas gemaakt zijn, maar de betere dartpijlen zijn gemaakt van Nikkel/Tungsten. Hoe hoger de legering nikkel met Tungsten, hoe beter de dartpijl. Ook met een hogere kwaliteit dartpijl kan je een dunnere dartpijl verkrijgen. Hierdoor passen er makkelijk 3 dartpijlen naast elkaar in de 180 ruimte. Ook het onderlinge gewicht tussen de dartpijlen is veel beter verdeeld als je een betere dartpijl aanschaft.

De shaft is het gedeelte wat je op de barrel schroeft. Deze shafts zijn er in verschillende lengtes en materialen. De shaft is makkelijk vervangbaar en ook de flight is niet de meest dure aanschaf. Ook maak je met een mooie shaft je dartpijl helemaal naar je eigen wens en stijl.

Dan hebben we nog de flight. Deze komt dan weer op de shaft. Hierdoor is je dartpijl compleet. De dart flight zijn er ook in diverse modellen en kwaliteiten. De dart flights zijn ook heel persoonlijk te kiezen. Ga je voor groen of paars? Maak er echt een leuke en mooie maar vooral persoonlijke dartpijl van met de juiste dart flights.

Is nou de punt van de barrels (Dartpijlen) bot of kapot. Bij ons kunt u voor een paar euro een punt late vernieuwen. Meestal kunt u ook daarop gewoon op wachten. Het is namelijk een klusje die snel klaar is. Kom gerust langs in onze winkel zonder afspraak en wij helpen u graag.

Dartpijlen kopen 

Wij zijn dan misschien niet helemaal alleen een dartwinkel, maar het voordeel is wel dat wij in Almere gevestigd zitten. En ook hebben wij toch wel een leuk assortiment uit voorraad leverbaar. Op onze website kunt u natuurlijk ook gewoon uw dartartikelen bestellen. Darten is voor iedereen. En wij van Van den Broek Biljarts leveren alle café spelen. Dus daar hoort darten natuurlijk ook bij.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over dartpijlen?

Heeft u nog vragen over dartpijlen? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected] Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dartpijl artikelen.

Dartpijlen Dartpijlen kopen bij VanDenbroekbiljarts