Tafeltennis bathoezen

Het beschermen van uw pingpong batje is zeer belangrijk. Door deze te beschermen wordt de levensduur van uw batje veel langer. Een bathoes kan u hier mee helpen. Door de stevige buitenlaag van een bathoes is de kans dat uw batje beschadigt zeer klein en hoeft u zich hier dan ook geen zorgen over te maken. Hoewel een bathoes uw batje beschermd is dat wel het halve werk. Zo is het ook belangrijk dat u oplet waar u uw batje vast pakt tijdens het verwijderen van de hoes of het gebruiken van het batje. Als u deze vast pakt op het rubberen raakoppervlak kan dit het oppervlak beschadigen. Veel van onze bathoezen hebben een rits die volledig open gemaakt kan worden. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk het handvat vast kan pakken in plaats van het raakvlak. 

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels). Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd. 

Vragen over een bathoes?

Heeft u nog vragen over een bathoes? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over tafeltennis bathoezen.

bathoesbathoes kopen