Tafeltennistafel of ook wel pingpongtafel kopen?

Elk jaar weer als u op vakantie bent ziet u wel een tafeltennis tafel staan. Maar ook op schoolkantines staan steeds meer tafeltennistafels. Het is een sport die iedereen kan bedrijven. Wat is er niet leuker dan samen een potje te tafeltennissen? Natuurlijk kan je deze sport als hobby uitoefenen, maar er zijn ook steeds weer weer echte tafeltennistafel verenigingen. Waar je ook echt les kan krijgen in tafeltennis. 

Natuurlijk wordt tafeltennis het meeste binnen gespeeld op een tafeltennis tafel. Alleen wij zien steeds meer dat er tafeltennis tafel voor buiten worden aangeschaft. Met een goede hoes over de tafeltennis tafel heen kan deze in weer en wind buiten worden gelaten. 

Goede betaalbare tafeltennis tafel kopen

Bent u nou opzoek naar een goede betaalbare, voor binnen of buiten tafeltennis tafel. Laat u goed voorlichten en ga vooral niet alleen op mooie aanbiedingen af. Wij geven u graag advies over de juiste tafeltennistafel voor thuis, kantoor, camping en overige instellingen. Natuurlijk hebben wij ook kleinere tafeltennistafels voor kleinere ruimtes. En onze tafeltennistafels hebben wij in veel verschillende kwaliteiten en prijzen.

Afmetingen tafeltennis tafel

Welke afmeting heeft een tafeltennistafel? Een standaard tafeltennistafel heeft een afmeting van 274 centimeter bij 152,5 centimeter. De afmetingen van een tafeltennistafel blad helft zijn 137 centimeter bij 152,5 centimeter.  De hoogte van een standaard tafeltennistafel is 76 centimeter.

Uiteraard zijn er ook mini-tafels die een stuk kleiner zijn.

Verschil in tafeltennis tafels

Wat zijn nou eigenlijk de verschillen in tafeltennis tafels? Ze zien er vaak het zelfde eruit vanaf een afstand of op een plaatje.

Materiaal keuze bepaalt een stuk van de prijs maar ook van de kwaliteit die de tafeltennis tafel heeft. Een duurder tafeltennistafel heeft stevigere poten, ook is het blad van een harder /dikker materiaal waardoor die minder gevoelig is voor krom trekken. Door de dikkere tafeltennisblad krijgt de tafeltennis bal ook een beterere reactie en speelt de tafeltennis tafel ook veel beter en leuker.

Daarnaast hebben de duurdere/kwaliteit tafelstennis tafels over het algemeen ook wat meer functies. Dit kan onder andere te maken hebben hoe makkelijk je de tafel opklapt, hoe groot die nog is als die opgeklapt is en opberg mogelijkheden voor de batjes en balletjes. 

Merken tafeltennistafel

Er zijn vele merken tafeltennis tafels. De meest voorkomende zijn Cornilleau, Heemskerk, Buffalo, Adidas , Stiga, Kettler en Sponeta.

Pingpong tafel of tafeltennis tafel?

Ondanks dat het 2 verschillende woorden zijn, betekenen ze in de praktijk hetzelfde. De naam Pingpong is ouder en komt van vroeger. Tafeltennis wordt tegenwoordig iets meer als professioneel gezien. Wil je meer weten over de geschiedenis van deze twee benamingen? Lees hier meer..

Accessoires voor een tafeltennistafel

Bent u ook opzoek naar de juiste accessoires voor bij de tafeltennis tafel, geen probleem deze leveren wij natuurlijk ook. Dus Smash snel naar de winkel die alles heeft op tafeltennis gebied.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over tafeltennis tafels?

Heeft u nog vragen over tafeltennis tafels? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over tafeltennis tafel artikelen.

Tafeltennis tafel Tafeltennistafels van den broek biljarts