Tafeltennis batje kopen?

Opzoek naar een tafeltennis batje? Wij leveren tafeltennisbatjes voor hobbyspelers tot professionals. Meestal bestaat de basis van een tafeltennis batje uit hout, maar kan ook van kunststof gefabriceerd zijn. Het gedeelte waar je mee slaat, het slagoppervlak, noem je de 'blade'. Deze is voorzien van een rubber oppervlak. Er zijn veel verschillende rubberoppervlakken verkrijgbaar voor een tafeltennisbatjes.

Tafeltennis batjes materialen en kwaliteit

Als het tafeltennis batje van hout is gemaakt. Ligt de kwaliteit helemaal aan het houtsoort en droging van het hout. Maar als het tafeltennis batje uit verschillende soorten hout is opgebouwd is de kwaliteit alleen maar beter van het tafeltennis batje. Meestal is het slagoppervlak van het tafeltennis batje van multiplex gemaakt. Daardoor kan het tafeltennis batje veel kracht opvangen.

Een tafeltennis batje van kunststof is vaak goedkoper en handiger voor de beginnende tafeltennis speler. Ook zijn deze goed geschikt om buiten mee te tafeltennissen. Deze zijn namelijk veel beter bestand tegen weersinvloeden.

Bij de kwalitatief betere tafeltennis batjes zit onder de rubber toplaag een sponsige laag. De rubber toplaag is niet altijd hetzelfde. Het kan ruwer, gladder maar ook met meer profiel zijn. Dit is de keuze van de tafeltennisspeler. Elke speler is natuurlijk uniek in zijn soort en speelt anders met een tafeltennis batje.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over tafeltennis batjes?

Heeft u nog vragen over tafeltennisbatjes? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over tafeltennisbatjes.

 

Tafeltennis batje Tafeltennis batjes van den broek