Tafeltennis balletjes

Bent u opzoek naar tafeltennis balletjes? Natuurlijk leveren wij verschillende balletjes om te tafeltennissen. Wij leveren tafeltennis balletjes in diverse verpakkingen en kwaliteiten. Zo hebben wij een tafeltennis balletjes voor bijvoorbeeld campings en die moeten wat sterker zijn. Of tafeltennis balletjes die voor competitie doeleinden worden gebruikt. Wij zijn van alle markten thuis!

Wat zijn de beste tafeltennis balletjes voor mij?

Natuurlijk is het u eigen keuze welke tafeltennis balletjes u uiteindelijk kiest. Maar een 1* tafeltennisbal is bedoeld voor als hobby. En een 3* tafeltennis balletje is ontworpen voor wedstrijd niveau. Gelukkig zijn de prijzen van tafeltennisballen niet al te hoog. Dus misschien een goede keus om diverse kwaliteit tafeltennis balletjes uit te proberen.

Tafeltennis balletjes geschiedenis

Tot een korte tijd geleden hadden de meeste tafeltennis balletjes een diameter van 38 millimeter. Veel toeschouwers vonden het lastig om tijdens een professionele wedstrijd de bal goed te kunnen volgen. Dit was een grote reden om de standaard diameter van het tafeltennisballetje te vergroten naar 40 millimeter. Door deze verandering werd het spelletje ook iets anders voor de spelers. De weerstand van het balletje werd namelijk hoger en hij verplaatste zich langzamer dan voorheen door de lucht. Wel werd door de diameter vergroting het oppervlak groter en dit zorgde ervoor dat het tafeltennisballetje makkelijker te volgen is. Sinds 1890 worden tafeltennisballetjes veelal van celluloid of een gelijkmatige kunststof gemaakt. Dit is toen bedacht door de Engelsman James Gibb. Zijn idee werd al heel snel razend populair dankzij de mooie ronde vorm, het juiste gewicht en de optimale stuitkracht. Tot op de dag van vandaag worden zijn tafeltennisballetjes nog steeds gebruikt en verkocht.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over tafeltennisballetjes??

Heeft u nog vragen over tafeltennis balletjes? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over tafeltennisballetjes artikelen.

tafeltennisballetjes Bufallo Tafeltennis balletjes vandenbroekbiljarts