Verschillende kwaliteit Binnen tafeltennistafel 

In ons assortiment hebben wij verschillende merken Binnen tafeltennistafel staan. Al Deze indoor tafels hebben allemaal een andere kwaliteit, namelijk een kwaliteit score tussen de 1 en 7 sterren. Een indoor tafeltennistafel met 7 sterren is gemaakt van een dik speelblad en een zwaar onderstel. Dit zorgt ervoor dat deze tafeltennistafel tegen een stootje kan en gemakkelijk in een kantine of een school neergezet kan worden. De Binnen tafeltennistafel tussen de 4 en 7 sterren zijn tafels die gebruikt worden voor intensief gebruik binnenshuis. Deze zijn niet zo stevig als de tafels van 7 sterren maar zijn goed voor veelvoudig gebruik. Als laatste zijn er ook tafeltennistafels tussen de 1 en 3 sterren. Deze tafels zijn gemaakt voor normaal gezellig gebruik en niet voor intensief gebruik. Deze tafels zijn ook verkrijgbaar in kleinere maten zodat ze ook toegankelijk zijn voor kinderen. Als u toch van plan bent een indoor tennistafel intensief te gebruiken, worden tafels met meer sterren aangeraden. Naast dat deze steviger zijn, zijn deze ook veel fijner om op te spelen en kunt u uw tafeltennis spel snel verbeteren.

Binnen tafeltennistafel kopen

 Niet alleen de kwaliteit speelt een rol tijdens het uitkiezen van een indoor tafeltennistafel, maar ook de kleur heeft een grote rol. Als u voor een indoor tafeltennistafel wilt gaan die goed bij het interieur van uw huis past kunt u kijken voor een kleur die hier goed in mee gaat. Naast de kleur kan het ook handig zijn om wielen onder de tafeltennistafel te hebben. Als u de tafeltennistafel niet elke dag wilt gebruiken of hem midden in de woonkamer heeft staan, hoeft deze hier niet permanent te staan en kunt u deze door de wielen gemakkelijk inklappen en verplaatsen.

Wij staan voor service

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retouren mits het product niet beschadigd is. Wij Nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over Binnen tafeltennistafel?

Heeft u nog vragen over Binnen tafeltennistafel? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over Binnen tafeltennistafel.

Binnen tafeltennistafel Binnen tafeltennistafel kopen