Buiten tafeltennistafels

Heeft u niet genoeg ruimte binnen of vindt u het leuker om buiten te tafeltennissen? Ga dan voor een buiten tafeltennistafel. Het speelblad van de outdoor tafeltennistafels is gemaakt van kunststof of hout met daarop een speciale beschermlaag er overheen die ervoor zorgt dat de buiten tafeltennistafel vocht bestendig is.Ook zorgt de beschermlaag ervoor dat het zonlicht niet weerspiegeld op het veld en kan u dus ook buiten tafeltennissen wanneer de zon volop schijnt.

Verschillende soorten buiten tafeltennistafel

Bent u opzoek naar eenbuiten tafeltennistafel? In ons assortiment hebben wij verschillende merken Buiten tafeltennistafels staan van onder andere Buffalo, Cornilleau en Heemskerk. Wij hebben buiten tafeltennistafels voor verschillende weersomstandigheden. De meeste tafeltennistafels die wij verkopen zijn makkelijk inklapbaar en makkelijk te verplaatsen. Bekijk gerust ons assortiment.

Buiten tafeltennistafel kopen  

Bij de aankoop van een buiten tafeltennistafel is het belangrijk dat u kijkt naar de stevigheid, opsluit kwaliteit en verplaats gemak. Ook is het handig om een buiten tafeltennistafel aan te schaffen met wielen zodat de tafel makkelijk te verplaatsen is. De kleur kan ook belangrijk zijn bij de aankoop, omdat u eventueel een kleur zou willen die bij uw tuin past. De keuze ligt geheel bij u, maar wij helpen u daar graag bij.

Wij staan voor service 

Wij staan u graag te woord als u twijfelt over een bepaald product of er vragen over heeft. Bestellingen vanaf €125,- worden gratis verstuurd in Nederland (Met uitzondering op tafels).

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over het product. Geen probleem, uw product mag u gewoon retourneren mits het product niet beschadigd is. Wij Nemen retourproducten aan die binnen 14 dagen na levering zijn teruggestuurd.

Vragen over een Buiten tafeltennistafels?

Heeft u nog vragen over een buiten tafeltennistafel? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht voor uitgebreid advies. Van den Broek Biljarts staat altijd voor u klaar. Dus bel gerust naar 0365374054 of mail naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in onze ruim gesorteerde winkel op de Bolderweg 37 A/B - 1332 AZ Almere-buiten. Wij beantwoorden graag al uw vragen over buiten tafeltennistafels.

 

outdoor tafeltennistafeloutdoor tafeltennistafel kopen