Impatia

Gelegen in het hart van de wijk Milaan, bekend om zijn iconische mode- en designinvloeden, belichaamt Impatia creativiteit en flair voor design in alles wat het doet. De tradities van Italiaans design, kunst en vakmanschap verenigen om op maat gemaakte luxe speeltafels te produceren. In de kern manifesteert Impatia het principe van gedurfd, uitgesproken design dat voorbestemd is om een echte klassieker te worden. Bij Impatia is elke creatie een verhaal van uitmuntendheid, gedreven door de kernwaarde van empathie.

"Impatia is geïnspireerd door de wens om gedurfde en onderscheidende designobjecten te creëren die de grenzen van de speeltafelindustrie zouden verleggen."

 

Impatia is een super de luxe merk.
Impatia levert de mooiste Design biljarts. Maar Impatia doet nog veel meer. Zoals de Impatia tafeltennis en voetbaltafels. Het Merk Impatia komt vanuit Italië. Wij zijn de officieel dealer van Impatia tafels. Dus zoek je voor je mancave een prachtig design biljart Impatia is het juiste merk. En anders voor in de woonkamer, kantoor of andere ruimte Impatia maakt de ruimte compleet.

Van den broek biljarts